Triathlon 1/4 Trille 2017

Vandaag een 1/4e triathlon in het domein van de Lilse bergen, Zeer mooi domein, en de weersvoorspelling was een stralende nazomerse dag wat klopte.
Maar dag begon met mist en de wedstrijd werd met een kwartier uitgesteld omdat je de boeien niet kon zien waar je rond moest zwemmen, wegens het tijdsgebrek werd het loopgedeelte dan ook ingekort met 2 ronden. Het ging dus een snelle wedstrijd worden.
De start gebeurt met de voetjes in het kouden water dat op dit moment 16graden was. Frisjes, maar eens in het water werd ik het snel gewoon. Zoals gewoonlijk starte ik vanachter waardoor ik snel ingesloten geraakte dus vast zat in de groep en wist ik als ik tijd wou winnen moest ik open water opzoeken, waardoor ik moest afzakken, naar links gaan en dan terug proberen in te halen. Ik weet niet hoeveel ik er heb ingehaald maar ik was 150e vanu300.
Paar keer rond de boeien en we hadden 1000meter, tijd om uit het water te komen en naar de fiets te lopen. Mijn transitie was verschrikkelijk traag, ik heb me afgedroogd rustig men kousen aangetrokken fiets genomen en richting het fietsparcour. mijn fietsen ging vlot, een gemiddelde van 33.9km op een mooi vlak terrein van 42km. Aangekomen bij de transitie schoenen wisselen, wat water over mij gieten en ben vertrokken voor het loopgedeelte van 7.5km lang wat zeer vlot ging met een gemiddelde van 4:44min/km, en voila 2 uur en 11 was men tijd. Tevreden tijd. Volgend jaar terug komen voor een betere tijd.

 info: link

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux